DESPRE NOI

Din 2011 Showroom Karelia vă ajută să alegeți soluția corectă pentru pardoselile Dvs.
Parchetul stratificat din lemn natural, pardoseli din vinyl și SPC, precum și soluțiile de fațade și terase sunt de la producătorii de top din domeniu.
Toate produsele dețin certificate de calitate de nivel internațional.

MAI MULT DE 11 ANI DE EXPERIENȚĂ

Pe întreaga durată a activității noastre ne propunem să aducem în casele Dvs. confortul unei pardoseli trainice, ecologice, de cea mai înaltă calitate.

PRODUSE CALITATIVE

Am ales cei mai buni producători care sunt responsabili pentru calitatea produselor sale. Prezentăm cel mai bun raport preț-calitate de pe piața locală.

ECHIPA PROFESIONISTĂ

Oferim un set de servicii complet, începând cu consultarea la vînzare, pîna la montarea și întreținerea corectă a produselor.

SERVICIILE NOASTRE

Specialiștii noștri stau mereu la dispoziția Dvs. Scopul nostru e să facilităm procesul de amenajare sau reparație a pardoselilor din locuința Dvs.

  • VÂNZARE

   Vă oferim consulanța calitativă în domeniul pardoselilor, fațade și terase din lemn.

  • LIVRARE

   Vă oferim livrare gratuită a produselor în raza Chișinăului.

  • INSTALARE

   Echipa noastră de montatori profesioniști, calificați oferă servicii de instalare a produselor procurate. Oferim garanție la lucrările de instalare efectuate.

  • RENOVARE

   Cînd lemnul în timp își pierde din frumusețea sa, specialiștii noștri vă pot ajuta să revigorați pardoselile din locuința Dvs.

PORTOFOLIU

Pe parcursul activității companiei noastre, am realizat peste 500 de proiecte de complexitate variată.
Scopul nostru este să îndeplinim toate cerințele clientului în termenii stabiliți, păstrând în același timp calitatea înaltă a lucrărilor.

PREZENTĂM URMĂTOARELE PRODUSE

© 2020 Bobmedia